Over ons

Toen en nu

In 2004 startten de broers André en Paul Kaashoek met de bouw van een nieuwe kas. Deze kas word gebouwd in de Koekoekspolder bij IJsselmuiden. Dit is de start van De Tuindershoek. De kas is 7 hectare en op dat moment modern en vooruitstrevend.

Toch ligt de oorsprong van het bedrijf ergens anders. Namelijk ruim 100 kilometer verderop richting het westen van Nederland: in Moerkapelle. Hier begint Jacob Kaashoek rond 1960 zijn bedrijf in de glastuinbouw. Later gaan ook de zoons André en Paul hierin verder. In de jaren voor 2004 is er behoefte aan uitbreiding. In de regio Moerkapelle zijn de uitbereidingsmogelijkheden beperkt, daarom wordt er naar andere plaatsen gekeken. Uiteindelijk wordt dit de Koekoekspolder bij IJsselmuiden.

In 2019 komen Jeroen, zoon van Paul, en Job, zoon van André, in het bedrijf. Zij hebben de wens om het bedrijf voort te zetten. Een jaar later wordt gestart met de bouw van een nieuwe locatie, aan de Hartogsweg. Deze kas is ook 7 hectare en wordt in 2021 in gebruik genomen. Zo word het totaal areaal kas 14 hectare.

Vragen of meer informatie?

Zijn er dingen onduidelijk of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens
Locatie Tuindersweg
Tuindersweg 32
8271 PK IJsselmuiden
Locatie Hartogsweg
Hartogsweg 33
8271 PE IJsselmuiden